Siedle Belux

  • Stand:
  • 5C

Over ons

Siedle, duitse fabrikant, ontwikkelt, produceert en integreert alles, was de communicatie aan en in het gebouw dient. Het spectrum reikt van brievenbussen, verlichting, videobewaking en toegangscontrole via een oriëntatie- en geleidesysteem tot aan de aansluiting met IP netwerken, met de telecommunicatie en de gebouwensysteemtechniek.

Siedle heeft niet alleen oog voor de communicatie aan de deur, maar voor die in het gehele gebouw. De drempel, de overgang tussen binnen en buiten, wint daarmee een heel omvangrijke betekenis. Wanneer bewegingsmelders aan de grondstukgrens het licht aanschakelen, de camera beelden van de ingang naar binnen stuurt, bezoekers zich met biometrische kenmerken identificeren en via het geleidesysteem hun weg door een gebouw vinden, dan zijn dat allemaal aspecten van de drempel. Siedle systemen integreren al deze functies in een vormgeeflijke en functioneel perfect harmoniserende eenheid.
Siedle communicatiesystemen zijn zo individueel als haar gebruikers. Hun tijdloze design garandeert passende proporties en voegt zich in iedere bouwtechnische omgeving. Hoe de gebruiker deze basis in individuele gevallen vormgeeft, is een zaak van zijn persoonlijke stijl. Van de kleur tot aan de functie-omvang passen Siedle producten zich aan de voorkeuren en eisen van de klant aan. Maximale vormgevingsvrijheid voor de gebruiker wordt doorgetrokken als principe voor het gehele assortiment. Haar meest consequente voorbeeld is te vinden in het High-End systeem Siedle Steel: Steel installaties worden volgens de opgaven van hun opdrachtgever als uniek stuk gepland en geproduceerd.

Gemarkeerd product

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top