FERMAX Belgium nv

Over ons

FERMAX Belgium biedt gespecialiseerde oplossingen op het vlak van videofonie, toegangscontrole, intercom en domotica. Als Belgische fabrikant van DOBISS domotica met meer dan 20 jaar ervaring, spelen wij een relevante rol op de hedendaagse domoticamarkt en kunnen wij betaalbare en toegankelijke systemen aanbieden op maat van iedere klant. Onze persoonlijke en klantgerichte aanpak is en blijft onze sterkste troef!

DOBISS DOMOTICA:

Onze instapdomotica Ambiance PRO biedt u de mogelijkheid om aan een kostprijs vergelijkbaar met een teleruptor installatie, de essentiële domotica functies in huis te halen.
– Volledige controle van de elektrische installatie: verlichting (AAN, UIT & dimming), stopcontacten, sturing rolluiken, gordijnen of screens, integratie van ventilatie;
– Timers bij het aan- of uitzetten van eender welke uitgang, vertraagd aan of automatisch doven;
– 100% gepersonaliseerde sferen zoals «woning verlaten», «slapen», «paniekfunctie», «diner» of gezamenlijk openen van alle rolluiken samen of in groep per verdiep, enz… ;
– Compatibel met alle NO drukknoppen (2 functies per drukknop via kort en langer drukken).
– Gecentraliseerde bediening via de Touchbutton (max. 12 drukknoppen/24 functies – kort en langer drukken);
– Bediening via smartphone & tablet (lokale WIFI);
– Integratie met de videofoonpost;
Ons instapsysteem Ambiance PRO kan later altijd – door het toevoegen van een NXT-Server- eenvoudig geüpgraded worden naar de uitgebreide domotica oplossing Evolution, het nóg completere gamma voor wie nog meer wil: webbased oplossing met cloud connectivity, programmaties zoals aanwezigheidssimulatie, aansturing van verwarming/airco, logische functies, controle en beheer vanop afstand, audio…

FERMAX VIDEOFONIE:

Fermax staat voor connectivity! Kom langs op onze stand en ontdek onze nieuwe 2-draads WIFI monitoren. De oproep op uw monitor laten doorschakelen naar uw smartphone of tablet? Dit kan! Zelfs voor oudere VDS installaties hebben wij een oplossing om van uw bestaande monitor een WIFI monitor te maken.
Ons nieuwe MEET systeem heeft ongekende oplossingen op het vlak van IP videofonie. Kom langs en bekijk alle mogelijkheden.

COMMEND INTERCOM:

COMMEND is een professioneel high end intercom platform dat garant staat voor een feilloze communicatie in om het even welke omgeving.
COMMEND is de wereld marktleider op het gebied van communicatiesystemen, waar een duidelijk gesprek van levensbelang kan zijn. Met zijn server gerelateerde oplossingen, kan je alle technologieën met elkaar combineren. Dit maakt het mogelijk om klassieke koperbekabeling, IP en/of SIP in één toepassing te beheren en integreren.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top