Domotica by Casa Grande

Over ons

Je eigen Crestron Smart Home

Crestron is wereldleider in huisautomatisering en -besturing. Hoewel een Slim Huis er voor iedereen anders uitziet, start de dag er telkens met hetzelfde comfort. En ook ‘s avonds neemt de onzichtbare begeleiding je mee de nacht in. Crestron Smart Home beheer je thuis zonder moeite: download de app of gebruik je stem.

Het perfecte begin van de dag
Volledig automatisch en toch fluisterstil, laten de gordijnen zachtjes de juiste hoeveelheid natuurlijk licht binnen. Open ze met je stem of bedien de slaapkamerverlichting met één druk op de knop.

Terwijl je de voorverwarmde badkamer binnenstapt, speelt je favoriete muziek. Can’t stop the feeling!

Ruik je de koffie al? Kies de optie ‘Ontbijt’ en Creston Smart Home activeert de keukenverlichting. De gordijnen gaan open en je favoriete nieuwsprogramma begint.
Luister je liever naar de radio?
Vertel het Creston Smart Home.

Schakel ‘Afwezig’ in wanneer je de woning verlaat. Je Slimme Huis weet wat te doen: de garagepoort gaat dicht, de deuren vallen in het slot en de lichten in huis worden uitgeschakeld.
Afhankelijk van je eigen voorkeur, gaat de temperatuur omlaag en sluiten de gordijnen zichzelf.

Een gezellige toon voor een ontspannen diner
Crestron Smart Home is er ook voor jou tijdens het ‘Diner’: licht, gordijnen en muziek worden geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen, is gaan zitten en genieten van je maaltijd. En je gezelschap.

Slaapzacht
Aan het einde van een lange dag bereidt je Slimme Huis zich voor op de nacht. Een simpele ‘Goodnight’ dooft de lichten en activeert de nachtmodus. Zonder uit bed te komen, gaan de gemotoriseerde gordijnen dicht en wordt de beveiliging ingeschakeld. Afhankelijk van het seizoen, gaat de temperatuur ‘s nachts enkele graden naar beneden.

Oneindige verbeelding
Slimme Huizen zijn er in alle geuren en kleuren. Met genoeg verbeelding is alles mogelijk, naar je eigen stijl en volgens je eigen voorkeur. Crestron droomt in schoonheid en durft passioneel innoveren.

Met zijn uitgebreide verzameling besturingsopties staat de Crestron Smart Home-ervaring altijd voor je klaar. Elke ruimte in je huis krijgt een briljant aanraakscherm, een ergonomische afstandsbediening en aanpasbaar designklavier. Crestron staat voor de deur en ze hebben de toekomst meegebracht: een woning vol naadloos geïntegreerde technologie, die je bestuurt met één druk op de knop of met je eigen stem.

Is Crestron Smart Home iets voor jou?
Ontwerp samen met Casa Grande je ideale Slimme Huis.
Kom eens langs op stand 7420 in Hal7 en vraag meer informatie.

Casa Grande Experience Center
Kortrijksesteenweg 180/1
9830 Sint-Martens-Latem
Tel 09/230.95.43
info@casa-grande.be
www.casa-grande.be

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top