Bis Invest

Wil je tijdens bis meer kennis vergaren over het verwerven, beheren of overdragen van vastgoed? Wil je je informeren of waardevolle ervaringen uitwisselen? Kom dan op maandag 7 oktober en dinsdag 8 oktober naar bis invest, een tweedaags congres voor elke (potentiële) investeerder en vastgoedprofessional.

Vastgoed, de hoeksteen
van je vermogensopbouw

Wil je investeren in vastgoed, dan ga je niet over één nacht ijs. Je grondig informeren is de eerste stap naar een succesvolle vermogensopbouw. Het IVV, Instituut voor Vastgoedplanning, is een onafhankelijk kenniscentrum en contactenplatform dat je hierbij kan helpen. Hun activiteit bestaat uit o.a. studie, analyse en het maken van investeringsmodellen. Zij zijn op de hoogte van de actuele regelgeving omtrent vastgoed, schenkingen en successierecht. Wil je vastgoed verwerven, beheren of overdragen? Dan ben je bij hen op de juiste plaats. Op maandag 7 oktober en dinsdag 8 oktober brengt het IVV hun kennis en advies naar bis met bis invest

IVV bis invest logo
Bis Invest Immozone

Wat staat er op het programma van bis invest?

Twee dagen lang worden tijdens bis in Flanders Expo adviessessies gegeven met betrekking tot vastgoed. 15 sprekers, waaronder vastgoedinvesteerders, advocaten, fiscalisten en de Vlaamse Overheid, wisselen hun kennis en waardevolle ervaringen met je uit. Op een onafhankelijke manier informeren ze je over het kopen, beheren en overdragen van vastgoed.

Ben je particulier en wens je (meer) te investeren in vastgoed? Kom op bis invest luisteren naar tal van onderwerpen en laat je informeren over de aandachtspunten en diverse opportuniteiten.

Bis invest is ook interessant voor wie professioneel bezig is met vastgoed. Actualiseer je kennis en bouw je relatienetwerk verder uit tijdens de netwerkmomenten (tussen particulieren en professionelen).  

Bekijk hier het volledige programma en de tarieven.

Praktische informatie over bis invest

Waar: Flanders Expo, Maaltekouter 1 9051 Gent

Wanneer: Maandag 7 en dinsdag 8 oktober. Je kan 1 of 2 dagen het congres volgen. Het congres gaat door tijdens bis, bouw- & inspiratiesalon. Neem dus ook zeker een kijkje in de project- & immozone van bis!

Ticketsbestel hier je tickets.

Bis invest

Een initiatief van

Aktimmo - IVV logo

Een samenwerking van

Scroll naar top