Alles over Mijn VerbouwPremie, Mijn VerbouwLening, het renteloze renovatiekrediet en asbestattest

Het Vlaams Energie- en KlimaatAgentschap (VEKA) is op de hoogte van de laatste premies en regelgeving en geeft je graag van 8 t.e.m. 16 oktober 2022 op Bis, bouw- en interieursalon in Flanders Expo een persoonlijk antwoord op jouw vragen.

Met deze vragen kan je bij de adviseurs van VEKA terecht

  • Op welke verhoogde subsidies kan ik een beroep doen om de kwaliteit van mijn woning te verbeteren?
  • Wat houdt de nieuwe Mijn VerBouwPremie in?
  • Hoe kan ik mijn renovatiewerken goedkoop financieren met de renteloze Mijn VerbouwLening?
  • Is het voordelige renovatiekrediet bij de aankoop van een woning met een slechte energieprestatie interessant voor mij?
  • Hoe werkt het nieuwe asbestattest bij de aankoop en verkoop van een woning?
Logo VEKA

Stel al uw vragen op stand A3 op Bis

Wil jij weten op welke financiële voordelen jij kan rekenen? Breng dan van 8 t.e.m. 16 oktober 2022 een bezoekje aan de adviseurs op de stand van het Vlaams Energie- en KlimaatAgentschap (stand A3 in het hart van Hal 1 op Bis).

DEEL DEZE BLOGPOST

Scroll naar top