(Ver)bouw met Bis, bouw- & interieursalon

7 – 15 oktober 2023, Flanders Expo Gent

Op Bis, de grootste (ver)bouwbeurs van Vlaanderen, vind je kwalitatieve verdelers, inspiratie en professioneel advies over keukens, badkamers, interieurafwerking, isolatie, hernieuwbare energie en zoveel meer. De ideale plaats om je (ver)bouwplannen te laten slagen!

Alle info op 1 plek

Keukens, sanitair, woningbouw, interieur, (hernieuwbare) energie … Je vindt honderden exposanten uit de (ver)bouw- en interieursector in handige themazones. Zo vind je snel wat je zoekt én heb je voldoende tijd om inspiratie op te doen.

Vakmensen uit je buurt

Ontmoet regionale kwalitatieve dealers die jouw woonplannen in goede banen leiden. Onze exposanten laten je kennismaken met de nieuwste trends en technieken. Je merkt meteen of het klikt en je kan direct een afspraak maken.

Gratis onafhankelijk advies

Stel al je vragen tijdens een persoonlijke adviessessie van zo’n 20 minuten of krijg de antwoorden tijdens een infosessie in groep. Onze adviseurs zijn pro in premies, duurzaam (ver)bouwen, vastgoed, interieurvormgeving, leningen, werken met een architect …

Gratis (ver)bouw- & interieuradvies

Heb je bij het (ver)bouwen, (ver)kopen, (ver)huren of inrichten van je woning advies nodig? Tijdens Bis staan verschillende onafhankelijke experts klaar om je vragen persoonlijk te beantwoorden. 

Op welke premies kan ik een beroep doen? Welke lening ga ik het best aan? Hoe werk ik met een architect? Is mijn woning klaar voor een (hybride) warmtepomp? Hoe (ver)bouw en woon ik op een duurzame manier? Al die vragen en tal van andere vragen worden tijdens persoonlijke adviessessies en infosessies in groep beantwoord. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Op ontdekking in het inspiratiehuis

Een huis in het hart van de beursvloer? Ja hoor! En je hoeft zelfs niet aan te bellen om een bezoekje te brengen. Stap binnen in het inspiratiehuis, verken de verschillende ruimtes en ontdek de nieuwste trends en producten. Van keukens tot ramen en deuren tot spanplafonds. 

Iets gezien waar je interesse in hebt? Scan dan de QR-code naast het product en breng een bezoekje aan de exposant die mee heeft geholpen om het inspiratiehuis te realiseren. Handig, toch?

Architectuurwedstrijd Bis en Orde van Architecten

Gloednieuwe zone 'Toegankelijk wonen'

Een comfortabele woning waar drempels letterlijk en figuurlijk wegvallen en die voldoet aan jouw behoeften? Die vind je in de gloednieuwe zone ‘Toegankelijk wonen’ op Bis! Maak jouw woning levensloopbestendig en future proof met onze adviessessies.

Ontmoet Bartel Van Riet, Bart Appeltans & Kelly Claessens

Volg de beste tips van onze drie BV's

Dit jaar verwelkomen we drie bekende experts die onze woning van binnen én buiten onder handen nemen: Bart Appeltans, Kelly Claessens en Bartel Van Riet! Onze vip-wedstrijd is helaas al afgelopen, maar je kan de infosessies van Bartel en Kelly nog steeds gratis bijwonen:

Kom naar Bis en sluit aan bij de vrij bij te wonen infosessies:

  • Infosessie van Bartel Van Riet op 7 oktober om 10u30
  • Infosessie van Bartel Van Riet op 14 oktober om 10u30
  • Infosessie van Kelly Claessens op 13 oktober om 18u
  • Infosessie van Kelly Claessens op 15 oktober om 10u30
Win VIP-arrangement met Bart Appeltans, Kelly Claessens of Bartel Van Riet

Foto Kelly Claessens – copyright Sam Gilbert
Foto Bartel Van Riet – copyright Joris Bulckens

Een toekomst in de bouw, iets voor jou? Bezoek De Werkplek op Bis!

3 op de 10 knelpuntberoepen ligt in de bouw. Ongelofelijk, toch?
Bouwen aan de toekomst, ook jij kan dat! Dompel je op Bis volledig onder in de wonderlijke wereld van de bouwsector. Van boeiende opleidingen tot nieuwe avonturen die op je liggen te wachten. 

(Ver)bouwplannen? Laat je bijstaan door de experten van je provincie!

(Ver)bouwplannen, maar je weet niet waar te beginnen? Wist je dat er zoiets bestaat als een provinciaal steunpunt duurzaam wonen en bouwen waarbij je terecht kan voor onafhankelijk bouw- en renovatie advies?

magazines livios

Livios projectmagazines

Wil je na Bis een handleiding voor jouw (ver)bouwplannen ontvangen? Dan zijn de gratis projectmagazines van Livios iets voor jou! Zes handige boeken gidsen je doorheen jouw project. Ontvang deze magazines bij jou thuis:

  • Mijn Badkamer
  • Mijn Keuken
  • Mijn Renovatie
  • Mijn Nieuwbouw
  • Mijn Energie
  • Mijn Tuin
BIS23_VQA_Badge_Bis
Interessante beurs
Interessante beurs
Bezoekersenquête 2022
Read More
Heel interessante beurs. Ik heb vele bedrijven gezien die ik niet kende en nieuwe mogelijkheden en technieken ontdekt om mijn woning te verbouwen.
Gevonden wat we zochten
Gevonden wat we zochten
Bezoekersenquête 2022
Read More
Er waren veel bedrijven die we konden vergelijken. We zijn steeds vriendelijk onthaald en hebben veel informatie gekregen. We hebben hier ons bouwbedrijf gevonden waarmee we in zee willen gaan. Dank u!
Uitgebreid advies gekregen
Uitgebreid advies gekregen
Bezoekersenquête 2022
Read More
Zeer veel informatie kunnen verkrijgen voor onze verbouwingswerken. We hebben verschillende offertes opgevraagd en hebben zeer veel en uitgebreid advies gekregen over allerhande zaken.

Terugblik op Bis 2022

Met een glimlach blikken we terug op een spetterende 33ste editie van Bis. Van 8 t.e.m. 16 oktober 2022 trokken 54.238 mensen naar hét walhalla voor (ver)bouwers en inrichters in Flanders Expo. Daar maakten ze kennis met 250 regionale verdelers, onafhankelijke (interieur)adviseurs, en niemand minder dan de bekende tuinarchitect Bartel Van Riet en interieurgoeroe Kelly Claessens

Op naar de volgende editie! We zien jullie graag terug van 7 t.e.m. 15 oktober 2023 in Flanders Expo. Tot dan!

Neem deel aan Bis 2024

Plaats uw bedrijf in de kijker op de volgende editie van Bis, van 5 t.e.m. 13 oktober 2024 in Flanders Expo. Ieder jaar komen tienduizenden mensen met concrete (ver)bouwplannen samen om alle facetten van de bouwwereld te ontdekken.

Verdient uw onderneming een plek in één van onze themazones? Neem een kijkje naar de facts & figures van onze beurs en vraag vrijblijvend informatie aan het Bis-team.  We geven u alvast 6 goede redenen om deel te nemen aan Bis!

Gratis tips en richtprijzen voor jouw (ver)bouwproject?

Vraag nu je Bouwgids aan!

Ga je (ver)bouwen? Dan zijn er heel wat keuzes te maken. Belangrijke keuzes die een grote impact hebben op je budget. Bouwinfo helpt je een handje.

Benieuwd naar richtprijzen en premies? Graag hulp voor het maken van de juiste keuzes? ‘De Bouwgids’ is jouw kompas. Deze online gids loodst je doorheen het volledige bouwproces. Bij elke stap krijg je gouden tips en handige checklistsWil jij slimme keuzes maken en het maximum halen uit je budget? Vraag dan nu je gratis Bouwgids aan!

Bouwgids 2022 Bouwinfo bisbeurs

Bezoek ook onze andere bouwbeurzen

Blijf het hele jaar door in de (ver)bouwsfeer! Heb je de smaak te pakken? Net Bis gemist? Of ben je op zoek naar dealers uit de regio Antwerpen en Mechelen? Bezoek dan zeker onze andere (ver)bouw- en interieurbeurzen: Bouw&reno en Wonen!

13 - 21 januari 2024

Antwerp Expo

27 - 29 jan & 2 - 4 feb 2024

Nekkerhal Mechelen

Bis blogt

Laat je inspireren door de Bis-blog. Kom allerlei tips, tricks en nieuwigheden uit de bouwsector te weten.

Beluister onze
bis-plaatjes

Ben jij al dat gezaag en geklop beu? Doorbreek het snijdende geluid van jouw slijpschijf met enkele andere topschijven. Leg onze bis-plaatjes op en sla vanaf nu iedere spijker op het ritme van ‘Satisfaction‘ in de muur! Je zal zien: je woning bouwen, renoveren of inrichten was nog nooit zo plezant!

bis-plaatjes spotify

Bezoek de Nacht van Bis op 13 oktober

Het aangename aan het nuttige koppelen, daar kennen we iets van! Heb je geen tijd tijdens de week of in het weekend? Trap dan je weekend af op de Nacht van Bis. Op vrijdag 13 oktober blijven onze deuren open tot 23u. Laat je verwelkomen door onze steltenlopers, jongleur en circusdirecteur en vergeet al je (ver)bouwzorgen bij het betreden van onze sfeervolle hallen. Ontmoet honderden regionale verdelers op één avond met een hapje en drankje in de hand.

Act Nacht van Bis

Hoe energiezuinig en duurzaam (ver)bouwen?

Wil je  onafhankelijk advies voor je nieuwbouwproject, totaalrenovatie, sloop met heropbouw of renovatie? De ervaren adviseurs van de Steunpunten voor duurzaam wonen & (ver)bouwen screenen je plannen en/of woning en bekijken waar je, door middel van duurzame oplossingen, winst kan boeken in zowel comfort als budget.

Bezoek stand 1007 van 8 t.e.m. 16 oktober 2022 op Bis. Hun adviseurs staan er voor je klaar om korte (technische) vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen voor verdere persoonlijke begeleiding.

Scroll naar top

Bereid je bezoek

aan Bis voor

Bezoek van 7 t.e.m. 15 oktober Bis in Flanders Expo in Gent en ga met hopen inspiratie, informatie en offertes naar huis.