Tips & tricks

bis

6 tips om meer bezoekers naar uw stand te brengen

Als organisator stellen we alles in het werk om zoveel mogelijk kwalitatieve bezoekers naar bis te brengen. Maar ook uw bijdrage is daarbij van zeer groot belang! Daarom geven we u 6 tips om uw marketingcampagne op scherp te stellen.

Vóór de beurs

Laat weten dat u deelneemt aan bis!

Zet uw deelname extra in de verf en gebruik de gratis affiches en stickers uit uw exposantenpakket. Vergeet ook uw digitale communicatie niet! Download het online materiaal op het exposantenplatform en verwerk de banners, logo’s, e-mailhandtekening ... in uw campagne.

Verspreid uw gratis uitnodigingen

Stuur uw toegangskaarten mee met uw briefwisseling, geef ze mee met uw vertegenwoordigers bij een klantenbezoek, leg ze in uw toonzaal of wees creatief en bedenk leuke acties. U kan uw uitnodigingen ook digitaal versturen. U ontvangt een persoonlijke URL die u in uw e-mails naar uw klanten of prospecten kan integreren. Snel en eenvoudig!

Volg uw registraties op

Als u uw uitnodigingen digitaal verstuurt, dan kan u zelf uw geregistreerde bezoekers opvolgen via het exposantenplatform. Heeft die ene belangrijke klant of prospect zich nog niet geregistreerd? Overtuig hem of haar zich toch te registreren!

Tijdens de beurs

Val op en zorg voor extra visibiliteit

Zorg voor dynamiek en beleving op uw stand. Ooit al gedacht aan een wedstrijd, een speciale actie of een drink? Denk aan de nieuwe contacten die u kunt leggen en bijhorende klantgegevens die u binnenhaalt. Nood aan extra visibiliteit? Bekijk onze fiche met extra promotiemogelijkheden!

Weet wat er leeft via sociale media

Volg ons op sociale media en pik in op onze gesprekken: like en share onze posts! Heeft u nieuwigheden of wilt u simpelweg iets delen met ons? Vergeet bis dan niet te taggen in uw Facebookpost en gebruik de hashtag #bis17.

Na de beurs

Contacteer uw bezoekers na de beurs

Laat uw klanten en prospecten weten hoe fijn het was om hen terug te zien of te ontmoeten. Dat kan eenvoudig via een persoonlijke brief, een bedankingsmail of zelfs een kort berichtje via sociale media.

Bis, bouw- en inspiratiesalon
Flanders Expo
Maaltekouter 1, 9051 Gent
+32 (0)9 241 92 11
info@bisbeurs.be

Volg ons op  

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer