Presentaties kick-off

Op dinsdag 20 juni mochten we flink wat exposanten verwelkomen op de kick-off van bis 2017. Daar stelden we naast alle vernieuwingen op de beurs ook tips en tricks voor om uw marketingplan en uw social media strategie voor bis op scherp te stellen.
We zijn ervan overtuigd dat die vernieuwingen en die tips ook voor u van groot belang zijn. (Her)bekijk dus zeker onze presentaties.

bis

Bis

Het bis-team geeft tekst en uitleg bij editie 2017 en de veranderingen die het nieuwe beursplan met zich meebrengt. Daarnaast geven we een overzicht van de gratis (online) promotools die we voor u voorzien.

 


Bekijk de presentatie

bis_amcam

Amcam

Geen tijd om deĀ snel wisselende marketingtendensenĀ op te volgen? Maar wel nood aan een doordachte marketingstrategie om uw promobudget optimaal te laten renderen? Katrien van Amcam, met jarenlange ervaring als Marketing Manager van o.a. Matexi, zorgt voor onafhankelijk praktijkgericht marketingadvies.

Bekijk de presentatie

bis_bulbz

Bulbz

Wat zijn de nuttigste social media tools? Welk kanaal moet u inzetten om uw doelstelling te bereiken? Hoe die awareness creëren, die leads genereren of die sales boosten? Digital junkie Joris, van het digitaal marketing agentschap Bulbz, helpt u op weg in het kluwen van social media.

Bekijk de presentatie

Bis, bouw- en inspiratiesalon
Flanders Expo
Maaltekouter 1, 9051 Gent
+32 (0)9 241 92 11
info@bisbeurs.be

Volg ons op  

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer