bis, bouw- en inpsiratiesalon

Op bis, bouw- en inspiratiesalon vind je tips en tricks, creatieve ideeën en professioneel advies voor een geslaagd (ver)bouwproject. Meer dan 400 exposanten bezorgen je een volledig overzicht van wat de bouw- en renovatiesector te bieden heeft. Eén bezoek volstaat om op de hoogte te zijn van de laatste trends en de nieuwste technieken.

Gratis bouwadvies

Bouwen of verbouwen wordt altijd maar complexer. De wetgeving verandert, energienormen worden strenger, er komen nieuwe producten, materialen en technieken op de markt ... Op bis kan je terecht voor gratis, professioneel advies waar je een antwoord krijgt op al je vragen!

Benieuwd naar meer? Schrijf je in voor een gratis adviessessie!

5 redenen om bis te bezoeken

bis4

ALLE INFO OP 1 PLEK

Keukens, sanitair, isolatie, woningbouw, vloeren, immo … noem maar op. Op bis vind je meer dan 400 exposanten uit de (ver)bouwsector onder 1 dak. bis bezoeken = je kostbare tijd efficiënt benutten

bis5

HANDIGE THEMAZONES

We vormen de 7 hallen van Flanders Expo om tot een overzichtelijk geheel met themazones. Op die manier vind je snel en eenvoudig wat je zoekt én is er voldoende tijd om inspiratie op te doen.

bis2

VAKMENSEN UIT JE BUURT

Op bis vind je regionale dealers die jouw (ver)bouwplannen in goede banen leiden. Je merkt meteen of het klikt en je kan direct een afspraak maken.

bis1

GRATIS PROFESSIONEEL ADVIES

Stel al je vragen tijdens een persoonlijke, objectieve adviessessie van zo’n 20 minuten. Onze adviseurs zijn pro’s in energiepremies, BENOveren, duurzaam watergebruik, werken met een architect …

bis3

VISIT THE FUTURE

In onze buitenzone ontdek je dé trend van de komende jaren: modulair bouwen en wonen. Dankzij de bis-architectuurtentoonstelling kom je dan weer alles te weten over het zeer actuele ‘inbreiding’.

Nieuws

Woonvideo's voor (ver)bouwers: informatie en inspiratie

News03/10/2017

Op zoek naar duidelijke info over (ver)bouwen? Maar geen zin en tijd om je door tientallen brochures te worstelen? De video‚Äôs van Quoon leiden je op een bondige manier door alle aspecten van wonen. Of je nu een hypothecaire lening wil afsluiten of inspiratie zoekt voor je badkamer. Op een tiental seconden heb je de nodige basis om geïnspireerd en geïnformeerd in je woonproject te stappen.

Lees meer

Gratis online bouw-App verlicht de baksteen in je maag

News27/09/2017

Het (ver)bouwen van een huis is een niet te onderschatten karwei. Vaak stap je als leek in een bouwproject en word je omvergeblazen door alles wat op je afkomt. De gratis app van ikbouweenwoning.be staat je bij tijdens het volledige proces.

Lees meer

Krijg gratis en objectief BENOvatieadvies op bis

News22/09/2017

Gewoon renoveren? Wie verstandig is, BENOveert. Met de B van Beter. Grondiger, efficiënter, goed gepland en met het juiste advies. Want daar wordt niet alleen het milieu beter van, ook je wooncomfort gaat erop vooruit, de marktwaarde van je woning stijgt én je bespaart flink op je energierekening.

Lees meer

Bis, bouw- en inspiratiesalon
Flanders Expo
Maaltekouter 1, 9051 Gent
+32 (0)9 241 92 11
info@bisbeurs.be

Volg ons op  

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer